Online boekhouden

Klanten login

Internet biedt vele mogelijkheden om online goed samen te werken. Dat vindt u terug bij Teleboekhouden via Reijtenbagh & Van Leth. Wij werken daarvoor samen met YOB en maken gebruik van de software van het gerenommeerde AccountView.

De voordelen:

  • Samen met ons gelijktijdig in dezelfde administratie werken
  • Geen rompslomp meer met installaties en het maken van backups
  • Voor een vast bedrag per maand, dus transparante kosten
  • Boekhouding via het internet overal waar u wenst (dus ook thuis)

Onze diensten

Wij helpen ondernemers en mkb-bedrijven met hun financiële zaken, zodat zij zich primair kunnen focussen op hun eigen vak. Financiële administratie, salarisadministratie, fiscale aangiften en ondernemersadvies: van primaire taak tot complexe fiscale advisering.

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Administratie hoort erbij, maar daar wilt u zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Besteed uw administratie aan ons uit en volg alles eenvoudig via ons online portal.
Lees meer

Salarisadministratie

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een goede salarisadministratie die volledig aan de actuele regelgeving voldoet. Besteed uw salarisadministratie daarom uit aan gekwalificeerde salarisadministrateurs.
Lees meer

Fiscale aangiften

De wijzigingen op het fiscale en juridische vlak volgen elkaar in rap tempo op. Dat doe je er niet zómaar even bij. Besteed daarom uit wat niet tot uw core business behoort en laat aangiften door een professional verzorgen.
Lees meer

Ondernemersadvies

Regeren is vooruitzien. Overnames, acquisitie-trajecten, groeiambities waarmaken, reorganisaties, herstructureringen: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.
Lees meer