Administratie, aangiften en advies

Onze diensten

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Administratie hoort erbij, maar daar wilt u zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Bovendien beseft u dat de ultieme kracht van succes ligt in durven focussen op de kern. Besteed uw volledige administratie aan ons uit en volg alles eenvoudig realtime via ons online portal.

Salarisadministratie

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een goede salarisadministratie die tot in de laatste punt aan de actuele regelgeving voldoet. De voortdurende wijzingen tot in detail bijhouden en er accuraat op anticiperen is écht een vak apart. Daarnaast is er een veelheid aan verschillende cao's, worden zaken almaar complexer en is juridisch juist handelen absolute noodzaak. Besteed uw volledige salarisadministratie daarom uit aan gekwalificeerde salarisadministrateurs die er zich de hele dag op richten. Onze deskundige specialisten beschikken over diepgaande kennis van salaris- en personeelswetgeving en helpen u graag efficiënt op weg.

Fiscale aangiften

Ook wij kunnen het nog altijd niet leuker maken. Maar gemakkelijker, dát kan zeker wel. De wijzigingen op het fiscale en juridische vlak volgen elkaar in rap tempo op. Dat doe je er niet zómaar even bij. Besteed daarom uit wat niet tot uw core business behoort en laat aangiften door een professional verzorgen. Complexe materie? Wij zetten er graag onze tanden in. Dankzij permanente educatie én aansluiting bij relevante beroepsorganisaties als NOAB en RB, weten we exact hoe de regelgeving in elkaar zit. En heeft u op persoonlijk vlak behoefte aan advies? Bijvoorbeeld omdat u te maken krijgt met een nalatenschap, een echtscheiding of leukere zaken als verhuizing of het veranderen van de rechtsvorm van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een persoonlijk en helder advies. Een advies dat we overigens graag in gewoon Nederlands aan u uitleggen: want van duurdoenerij en ingewikkelde woorden is ons inziens nog nooit iemand beter geworden.

Ondernemersadvies

Regeren is vooruitzien. Met ondernemen is het nét zo. Overnames, acquisitie-trajecten, groeiambities waarmaken, reorganisaties, herstructureringen: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Wat er ook op uw pad komt: een degelijke cijfermatige onderbouwing is, naast uw gedreven karakter, onmisbaar voor een traject van financiering, investering of anderszins.

Neem contact op

Onze diensten

Wij helpen ondernemers en mkb-bedrijven met hun financiële zaken, zodat zij zich primair kunnen focussen op hun eigen vak. Financiële administratie, salarisadministratie, fiscale aangiften en ondernemersadvies: van primaire taak tot complexe fiscale advisering.

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Administratie hoort erbij, maar daar wilt u zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Besteed uw administratie aan ons uit en volg alles eenvoudig via ons online portal.
Lees meer

Salarisadministratie

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een goede salarisadministratie die volledig aan de actuele regelgeving voldoet. Besteed uw salarisadministratie daarom uit aan gekwalificeerde salarisadministrateurs.
Lees meer

Fiscale aangiften

De wijzigingen op het fiscale en juridische vlak volgen elkaar in rap tempo op. Dat doe je er niet zómaar even bij. Besteed daarom uit wat niet tot uw core business behoort en laat aangiften door een professional verzorgen.
Lees meer

Ondernemersadvies

Regeren is vooruitzien. Overnames, acquisitie-trajecten, groeiambities waarmaken, reorganisaties, herstructureringen: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.
Lees meer