Fiscale en administratieve dienstverlening

Over Reijtenbagh & Van Leth

Pim Reijtenbagh en Gerard van Leth hadden in de jaren negentig al een duidelijke visie: de markt had behoefte aan een kantoor dat vanuit een uiterst persoonlijke benadering ondernemers helpt. Op die manier kunnen ondernemers zich volledig richten op hun kernactiviteiten. Door zoveel mogelijk de basale administratieve taken geautomatiseerd via slimme software te laten lopen, is er bovendien volop tijd om ondernemers en mkb-bedrijven op zowel strategisch als tactisch niveau te adviseren over financiële zaken.

De start

Het verhaal ging van start met de overname van Groenveld Accounting uit Rockanje: gezamenlijk bracht deze transitie zo'n 28 jaar accountancy-ervaring met zich mee. Sinds 2011 is ook de kennis en kunde van kantoor De Leeuw & Koppenaal uit Middelharnis opgenomen in het team van Reijtenbagh & Van Leth.

Comfortabele maat

Tegelijkertijd blijft de focus liggen op het behouden van een beheersbare omvang, zodat de kwaliteit en het persoonlijke karakter van het kantoor gewaarborgd blijven. Die menselijke benadering is wat Reijtenbagh & Van Leth, samen met een inhoudelijk sterk kennisniveau en de proactieve opstelling naar hun relaties onderscheidend kenmerkt.

Constante kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening borgen we door continue opleiding, zodat de kennis van onze medewerkers actueel is. Verder houden we u graag op de hoogte van de relevante fiscale en juridische ontwikkelingen in de markt. Veranderingen die van invloed op úw business kunnen zijn. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf hier in.

Onze diensten

Onze diensten

Wij helpen ondernemers en mkb-bedrijven met hun financiële zaken, zodat zij zich primair kunnen focussen op hun eigen vak. Financiële administratie, salarisadministratie, fiscale aangiften en ondernemersadvies: van primaire taak tot complexe fiscale advisering.

Financiële administratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Administratie hoort erbij, maar daar wilt u zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Besteed uw administratie aan ons uit en volg alles eenvoudig via ons online portal.
Lees meer

Salarisadministratie

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten van een goede salarisadministratie die volledig aan de actuele regelgeving voldoet. Besteed uw salarisadministratie daarom uit aan gekwalificeerde salarisadministrateurs.
Lees meer

Fiscale aangiften

De wijzigingen op het fiscale en juridische vlak volgen elkaar in rap tempo op. Dat doe je er niet zómaar even bij. Besteed daarom uit wat niet tot uw core business behoort en laat aangiften door een professional verzorgen.
Lees meer

Ondernemersadvies

Regeren is vooruitzien. Overnames, acquisitie-trajecten, groeiambities waarmaken, reorganisaties, herstructureringen: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.
Lees meer